Kvalitetspolicy

Polar Seafood gruppens mål är att bli marknadsledande inom kvalité och livsmedelssäkerhet, fiske, produktion och försäljning av fisk och skaldjur. För oss innebär kvalitet att möta eller överträffa våra kunders förväntningar. Polar Seafood gruppens mål är att integrera kvalitetsledning inom alla våra olika arbetsprocesser för att uppnå en positiv utveckling inom gruppen.

För att uppnå våra mål:

  • Alla har ett ansvar att uppfylla våra krav gällande kvalitetsarbete
  • Alla har ett ansvar att förbättra processerna, produkterna och tjänsterna inom Polar Seafood gruppen
  • Alla måste medverka till att identifiera kundernas krav och behov       
  • Vi uppmuntrar till en positiv dialog med myndigheter inom kvalité och livsmedelssäkerhet
  • Samtliga våra trålare och produktionsanläggningar tillämpar de internationellt erkända HACCP principerna.
  • Alla våra större produktionsanläggningar är BRC och/eller IFS certifierade.
  • Vi har våra egna internationella laboratorium.
  • Våra trålare och anläggningar är väl underhållna och håller högsta standard
  • Produkternas spårbarhet, förpackningsmaterial och tillsatser är omsorgsfullt dokumenterade

 

Royal Seafood

Royal Seafood har som huvudmål att sälja våra egenproducerade produkter till dagligvaruhandeln, storkök och industrimarknaden i Sverige. Vi har som målsättning att vara en långsiktig och ledande leverantör av frysta räkor, både med och utan skal, räkor i lake samt fisk i Sverige. Royal Seafood har också en noga utvald import av fisk och skaldjur från Fjärran Östen, USA och Canada som vi marknadsför i Sverige.

Royal Seafood

Royal Seafood är ett helägt dotterbolag till Polar Seafood Denmark A/S och en del av Polar Seafood Group. Polar Seafood är en av de ledande producenterna av fisk och skaldjur från havsområdena runt Grönland och arktiska farvattnen med huvudinriktning på frysta räkor.

Royal Seafood AB

Kontakt

Royal Seafood AB
Mailbox 1550
411 41 Göteborg
Tel: +46 31 800220
E-mail: info@royalseafood.se

Cookie-politik: To give you the best possible experience, this website uses cookies. By continuing to use our website you are giving your consent to cookies being used. Read more