Spårbarhet från hav till tallrik
Livsmedelssäkerhet och produktkvalitet är frågor av högsta prioritet hos Polar Seafood. Eftersom vi fiskar de flesta av våra produkter själva och har en strikt kvalitetspolicy, kan vi erbjuda läckra fisk och skaldjur med full spårbarhet. Allt råmaterial som används i produktionen är ytterst noggrant kontrollerade.
Polar Seafoods kvalitetssäkringssystem har framställts i enlighet med HACCP principerna vilket även omfattar företagets eget rigorösa kontrollsystem. Vårt interna kontrollsystem täcker hela processen från råmaterial till den färdiga produkten.
Vid Polar Seafoods produktionsanläggningar råder branschens strängaste hygienkrav, i enlighet med de strikta bestämmelserna från Danska Veterinärssamfundet, BRS och IFS samt självklart även baserade på våra kunders och våra egna höga krav på standard. Hygienkraven omfattar förutom minituös rengöring även designen i fabriken, produktionsprocessen, arbetskläder, inställning, attityder och beteenden hos våra medarbetare.