kvalitet

Spårbarhet från hav till tallrik

Livsmedelssäkerhet och produktkvalitet är frågor av högsta prioritet hos Polar Seafood. Eftersom vi fiskar de flesta av våra produkter själva och har en strikt kvalitetspolicy, kan vi erbjuda läckra fisk och skaldjur med full spårbarhet. Allt råmaterial som används i produktionen är ytterst noggrant kontrollerade.   

Polar Seafoods kvalitetssäkringssystem har framställts i enlighet med HACCP principerna vilket även omfattar företagets eget rigorösa kontrollsystem. Vårt interna kontrollsystem täcker hela processen från råmaterial till den färdiga produkten. 

Vid Polar Seafoods produktionsanläggningar råder branschens strängaste hygienkrav, i enlighet med de strikta bestämmelserna från Danska Veterinärssamfundet, BRS och IFS samt självklart även baserade på våra kunders och våra egna höga krav på standard. Hygienkraven omfattar förutom minituös rengöring även designen i fabriken, produktionsprocessen, arbetskläder, inställning, attityder och beteenden hos våra medarbetare.

Kvalitetspolicy

Royal Seafood

Royal Seafood har som huvudmål att sälja våra egenproducerade produkter till dagligvaruhandeln, storkök och industrimarknaden i Sverige. Vi har som målsättning att vara en långsiktig och ledande leverantör av frysta räkor, både med och utan skal, räkor i lake samt fisk i Sverige. Royal Seafood har också en noga utvald import av fisk och skaldjur från Fjärran Östern, USA och Canada som vi marknadsför i Sverige.

Royal Seafood

Royal Seafood är ett helägt dotterbolag till Polar Seafood Denmark A/S och en del av Polar Seafood Group. Polar Seafood är en av de ledande producenterna av fisk och skaldjur från havsområdena runt Grönland och arktiska farvattnen med huvudinriktning på frysta räkor.

Royal Seafood AB

Kontakt

Royal Seafood AB
Mailbox 1550
411 41 Göteborg
Tel: +46 31 800220
E-mail: info@royalseafood.se